Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

FAQ

Hoe reserveer ik een huurvoertuig?

Een huurauto, bestelwagen of verhuiswagen reserveren bij Marathon Verhuur kan snel en eenvoudig online. Tijdens uw online reservatie wordt ook de uw prijs berekent. Zo beschikt u over alle gegevens voordat u reserveert.


Hoe gaat u te werk? Kies uw voertuig, een locatie voor ophalen en teruggave, en de data van uw huurperiode. Mogelijk voegt u ook eventuele accessoires bij uw reservatie die u kunnen helpen bij een vlotte verhuis. Het bedrag van de huur, waarborg en verzekering kan u terugvinden in de berekening van de volledige som. Klik vervolgens op ‘Reserveren’ en wij nemen vervolgens contact met u ter bevestiging.

Ik wil slechts een snelle levering of korte verplaatsing maken. Kan ik een bestelwagen of auto huren voor een halve dag?

Ja dit is mogelijk op weekdagen voor een morgen of een middag met een maximale duur van 4 uur.

Hoelang op voorhand moet ik een huurvoertuig reserveren?

U kan tot op de huurdag zelf bij Marathon een huurwagen reserveren. Hoe vroeger u reserveert hoe groter de kans dat wij u het voertuig van uw keuze kunnen leveren. Reserveert u da dag zelf dan contacteren wij u telefonisch om te bevestigen. Is uw gekozen voertuig niet meer beschikbaar dan stellen wij u indien mogelijk een gelijkaardig voertuig ter vervanging voor

Welke betaalmogelijkheden biedt Marathon verhuur?Welke betaalmogelijkheden biedt Marathon verhuur?

Betalen van de huursom en verzekering gebeurt bij het ophalen van uw voertuig. De waarborg kan u op dat moment afzonderlijk betalen.

De betaalmogelijkheden voor de huursom zijn cash, Bancontact, Visa en Mastercard. Voor de waarborg kan u kiezen tussen cash, Visa of Mastercard.

Hoeveel bedraagt de waarborg van mijn huurvoertuig?

De som van de waarborg hangt af van het type voertuig dat u wenst te huren. Tijdens uw online reservatie kan u de waarborgsom terugvinden in de globale huurprijs.

Hoeveel bedraagt de verzekering en is deze inbegrepen in de huurprijs?

Bij Marathon Verhuur zijn alle wagens omnium verzekerd. De verzekering is inbegrepen in de huurprijs en zichtbaar tijdens uw online reservatie. Het is ook mogelijk om tijdens uw reservatie te kiezen voor verlaagde franchise van de verzekering bij ongeval, mits het betalen van een supplement per dag.

Hoe werkt het ophalen en terugbrengen van een huurauto bij Marathon Verhuur?

Wanneer u een huurvoertuig bij een van onze locaties komt ophalen dan overlopen wij samen de nodige documenten en de staat van de wagen. Mocht u voor de eerste keer een verhuiswagen met laadklep huren, dan nemen we graag de tijd om de werking van deze laadklep aan u te tonen.


Bij het inleveren van de wagen wordt opnieuw de staat van het voertuig samen met u nagekeken. Is er schade aangebracht dan wordt uw waarborg aangesproken. Moet het voertuig grondig schoongemaakt worden door het vervoer van lekkende vracht, losse materialen of huisdieren dan wordt u een extra kost aangerekend.


Voor het tijdstip van ophalen en terugbrengen kijkt u best de openingsuren na van de locatie waar u huurt. Beide zijn gesloten op zondag. Huurvoertuigen die u nodig hebt op zondag, kunnen opgehaald worden op zaterdag vanaf 17:30 uur.

Hoe kies ik de juiste bestelwagen of verhuiswagen voor de vracht die ik wil vervoeren?

We weten uit ervaring dat het vermelden van het laadvolume of afmetingen van de laadruimte bij deze voertuigen niet voor iedereen even duidelijk is. Heeft u twijfels of uw vracht in de bestelwagen van uw keuze past, aarzel dan niet om ons te contacteren. Vertel ons wat u precies wenst te vervoeren en dan zorgen wij dat u het juiste voertuig huurt voor een vlotte verhuis of levering.

Wat moet ik doen bij een ongeval, schade aan het voertuig of een verkeersboete?

Onze voertuigen zijn alle voorzien van 24/7 VAB-pechbijstand die u helpt bij ongevallen en allerlei soorten pech. Contacteer ook onmiddellijk Marathon Verhuur via het nummer 0475/49.71.59.


In het geval van een verkeersboete is de boete volledig ten laste van de huurder en rekenen wij een administratieve meerkost aan per boete.

Vanaf welke leeftijd kan ik een huurvoertuig huren bij Marathon verhuur?

De minimumleeftijd hangt af van het voertuig dat u wenst te huren.

Voor het huren van een bestelwagen moet u minstens 21 jaar zijn en minstens 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B. Voor het huren van een personenwagen bent u minstens 23 jaar oud en eveneens minstens 1 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs B.

Van plan om lange afstanden te rijden?

Rijdt u meer dan 500 km per dag? 

Geniet dan van een extra kilometerkorting!