Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Lange termijn verhuur

Heeft uw bedrijf behoefte aan een extra voertuig voor een tijdelijke werknemer? Zoekt u een snelle oplossing voor een nieuwe medewerker die wacht op de levering van een bedrijfswagen? Wilt u als particulier de rompslomp bij de aanschaf van een nieuwe auto vermijden en liever voor langere tijd over een huurauto beschikken?


Met onze lange termijn verhuur biedt Marathon Verhuur u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt, zonder de zorgen en verplichtingen van het bezit van een eigen voertuig. U hebt de flexibiliteit om uw reis- of werkplannen aan te passen en te genieten van de voordelen van een moderne en comfortabele auto.


Wij bieden lange termijn verhuur aan voor zowel personenauto's als bestelwagens. Of u nu een voertuig nodig heeft voor enkele weken, maanden of zelfs langer, wij passen ons aan uw planning aan. Als u langer dan een maand huurt, stellen we graag speciale huurprijzen voor u op via een offerte.


Wens u na de afgesproken huurperiode het voertuig nog langer te gebruiken. Geen probleem. Neem contact met ons op en laat ons weten dat u uw contract wilt verlengen. Wij zorgen voor de rest.

Van plan om lange afstanden te rijden?

Rijdt u meer dan 500 km per dag? 

Geniet dan van een extra kilometerkorting!